Allmän Tandvård - Hos Tandläkare Angela Stangel i Stockholm

Även när Tandläkare Angela Stangel gör vanliga lagningar utformas de i färg och form för att efterlikna den oskadade tanden så mycket som möjligt. Vi samarbetar även med tandhygienist här i närheten samt specialist på tandlossning belägen centralt i Stockholm.

Om tandnerven har skadats kan en rotbehandling behöva göras. Tandläkare, Angela Stangel i Stockholm har lång erfarenhet av detta område och har under ca 10 års tid även arbetat på Tandläkarhögskolan för att handleda studenterna på akutmottagningen samt när de gör sina första rotbehandlingar. När en tand har en omfattande skada eller om det är en visdomstand som ställer till besvär kan extraktion eller tandutdragning bli nödvändigt. Denna behandling utförs oftast på praktiken. När det gäller visdomständer som ligger djupt i käkbenet men ändå behöver avlägsnas skickar vi en remiss till Specialistkliniken på Sophiahemmet.

Vid bettfysiologiska besvär som kan yttra sig som ont i käkleden, i käkmusklerna eller i enstaka tänder framställer vi smidiga och lättanvända bettskenor. Vi använder oss av Åkessonskenor. Vid fall med instabilt bett framställer vi skenor gjorda enligt bettfysiolog Tore Hansson. Har du besvär med snarkningar, sura uppstötningar eller svälgsvårigheter hjälper vi dig med den geniala munskärmen IQ-oro, framställd av Mary Hägg, medicine doktor och leg.tandläkare, som sedan 1994 forskat inom behandling av munnens funktioner.

IQ-oro

Här hos Tandläkare Angela Stangel i Stockholm kan du köpa och få instruktioner om IQ-oro som har vetenskapligt bevisad effekt! ett världsunikt medicintekniskt träningshjälpmedel som snabbt hjälper dig med besvär som sväljningssvårigheter, om du har talsvårigheter, dreglar, snarkar, har ett avvikande utseende eller har mekaniska problem i matstrupen. Läs mer på IQ-oros hemsida

 

För friska tänder och ett leende att visa upp!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

 

Kontakta oss redan idag!